Producten kun je eenvoudig terugsturen. Verpak je product en stuur het naar ons doormiddel van ons terugstuurformulier (PDF).

Items die online aangeschaft zijn kun je binnen 10 werkdagen na ontvangst van je bestelling retourneren ( op eigen kosten en in de originele verpakking). De bestelling moet dus binnen 10 werkdagen na ontvangst bij ons terug zijn. Daarnaast dienen de kaartjes nog aan het item bevestigd te zijn en mag er geen make-up op de kleding zitten. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, wordt deze helaas niet geaccepteerd en terug verzonden naar het adres waarmee de bestelling is geplaatst. Vergeet bij het retourneren van de bestelling niet het retourformulier bij te voegen. Uiteraard mag de bestelling ook worden opgehaald in onze nieuwe showroom op bovenstaand adres. Kies dan bij de betaling voor ‘ophalen op kantoor’. 

Op het pakketje dient u uw eigen adres te noteren. Het adres van de afzender moet zichtbaar zijn op de verpakking. Staat dit niet op het pakketje, kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. Dit heeft te maken met eventuele extra kosten voor het verzenden. Het is noodzakelijk voor ons om te weten waar het pakketje vandaan komt.

Bewaar bij het retourneren van je bestelling altijd het Track&Trace bonnetje totdat je retour is verwerkt. Retouren zullen uiterlijk binnen 10 werkdagen worden verwerkt en teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Wanneer je je pakketje laat bezorgen bij een PostNL punt geldt ook de wettelijke retourtermijn van 10 werkdagen. Zorg dus dat je je pakketje op tijd ophaalt bij het door jou gekozen afhaallocatie.

Wanneer de klant één item van een bestelling met meerdere items terug stuurt worden de verzendkosten niet vergoed. Stuurt de klant alle items terug, worden de verzendkosten wel vergoed.

Daarnaast geven wij geen was garantie. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Items die in onze showroom zijn aangeschaft kunnen binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. Je krijgt hier GEEN geld terug, maar je kan je aankoop ruilen voor een ander item, of tegen een tegoedbon die 6 maanden geldig is.