Retourneren

Producten kun je eenvoudig terugsturen.

Stap 1: verpak je product in de orginele verpakking.
Stap 2: Vul ons retourformulier in en voeg deze bij de orginele verpakking toe (klik op de blauwe link om het retourformulier te printen).
Stap 3: Stuur je pakketje binnen 10 werkdagen naar ons terug (op eigen kosten).  

Retouradres: 
Fashion by SHE 
Marconistraat 31A
6902 PC Zevenaar

Meer informatie over retourneren
Items die online aangeschaft zijn kun je binnen 10 werkdagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking). De bestelling moet dus binnen 10 werkdagen na ontvangst bij ons terug zijn. Daarnaast dienen de kaartjes nog aan het item bevestigd te zijn en mag er geen make-up op de kleding zitten. Ook mag het product geen gebruikssporen bevatten, zoals het gebruik van deodorant en zweet. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, wordt deze helaas niet geaccepteerd en terug verzonden naar het adres waarmee de bestelling is geplaatst.

Vergeet bij het retourneren van de bestelling niet het retourformulier bij te voegen. Uiteraard mag de bestelling ook worden opgehaald in onze nieuwe showroom op de Marconistraat 31A te Zevenaar. 6902PC. Kies dan bij de betaling voor ‘ophalen op kantoor’. 

Wij sturen in jouw bestelling geen retourformulier mee, maar deze kun je downloaden op bovenstaande link in het stappenplan.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 10 werkdagen. 

Op het pakketje dient u uw eigen adres te noteren. Het adres van de afzender moet zichtbaar zijn op de verpakking. Staat dit niet op het pakketje, kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. Dit heeft te maken met eventuele extra kosten voor het verzenden. Het is noodzakelijk voor ons om te weten waar het pakketje vandaan komt. Bewaar bij het retourneren van je bestelling altijd het Track&Trace bonnetje totdat je retour is verwerkt.

Wanneer je je pakketje laat bezorgen bij een PostNL punt geldt ook de wettelijke retourtermijn van 10 werkdagen. Zorg dus dat je je pakketje op tijd ophaalt bij het door jou gekozen afhaallocatie.

Daarnaast geven wij geen was garantie. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Onvangt u van ons een artikel dat beschadigd/gedragen is of heeft het artikel geen productkaartje, meldt dit dan direct via mail of Whatsapp. Achteraf kan dit namelijk niet meer in behandeling worden genomen. 

Items die in onze showroom zijn aangeschaft kunnen binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. Je krijgt hier geen geld terug, maar je kan je aankoop ruilen voor een ander item, of tegen een tegoedbon die 6 maanden geldig is.

Sale items die worden besteld tijdens de Magic Mega Sale mogen niet meer geruild worden wanneer een item minder dan €20 heeft gekost. Mochten deze items toch retour worden gestuurd, wordt jouw retour automatisch geweigerd en kun je voor €4,95 jouw pakketje opnieuw laten versturen.

De Magic Mega Sale houdt in dat de afprijzingen zo laag  zijn, dat deze producten niet meer verkocht worden op onze site en daarom ook niet meer retour gestuurd mogen worden. Alle items op onze site die onder de €20 zijn, mogen niet meer retour. De rest van de items mogen gewoon binnen onze retourtermijn terug worden gestuurd.