Personal Showroom

Wil jij persoonlijk styling advies van Fashion by SHE? In onze nieuwe showroom kun je terecht voor advies op maat voor al jouw fashion needs. Vanaf nu kun jij in onze showroom shoppen met persoonlijk styling advies van Fashion by SHE. In onze showroom is er de mogelijkheid om alle items te passen en direct mee te nemen.

 


Hoe zou jij jouw kledingstijl omschrijven? Is de kleur van die top even leuk als je had verwacht? Heb je een mooie bijpassende rok gevonden, maar ben je niet zeker of het bij jou zal passen? Ervaar het product dan nu in onze showroom! Van persoonlijk stijladvies tot speciale shopping nights. Laat je inspireren! Dit keer hoef je jouw pakketje niet te retourneren, maar ga je enkel met de gewenste artikelen en de benodigde tips and tricks naar huis. Het mixen en matchen van verschillende trends is nog nooit zo leuk geweest. Shoppen draait immers om plezier hebben en dat kan nu in onze fysieke showroom! 

"Ik, Shelley Pouwels, als eigenaresse van Fashion by SHE. wil graag weten wie mijn klanten zijn en daarom bied ik persoonlijk stylingadvies aan in mijn showroom. Door mijn online verkoop spreek én zie ik mijn klanten niet en kan ik hen geen advies op maat geven waar (sommige) klanten juist behoefte aan hebben. Door mijn klanten kennis te laten maken met dit nieuwe concept hoop ik dat ze met een tevreden, maar vooral fijn gevoel mijn showroom uitlopen."

Een shop middag of avond is vrijblijvend. Voor meer info kun je contact met ons opnemen.

Interesse?
Neem dan direct contact op via WhatsApp!
+31 6 22218105

Showroom impressie

Impressie
Shelley in showroomShowroom vaas

Deel hieronder jouw ervaring!