Personal shopping event with ' Fashion by SHE'.

Wil jij persoonlijk styling advies van Fashion by SHE? 
Wij kunnen persoonlijk naar jou toe komen voor advies op maat voor al jouw fashion needs. Vanaf nu kun jij in je eigen omgeving shoppen met jouw vriendinnen of familieleden met persoonlijk stylingadvies van Fashion by SHE, onze items passen en heb je de mogelijkheid deze direct mee te nemen. Denk aan een leuke vriendinnenavond, een babyborrel/babyshower, een verjaardag of gewoon zomaar. Alles is mogelijk!

Hoe zou jij jouw kledingstijl omschrijven? Is de kleur van die top even leuk als je had verwacht? Heb je een mooie bijpassende rok gevonden, maar ben je niet zeker of het bij jou zal passen? Ervaar het product dan nu tijdens een shopping event! Dit keer hoef je jouw pakketje niet te retourneren, maar ga je enkel met de gewenste artikelen en de benodigde tips and tricks naar huis. Het mixen en matchen van verschillende trends is nog nooit zo leuk geweest. Shoppen draait immers om plezier hebben.

“Ik, Maxime, eigenaresse van Fashion by SHE wil graag weten wie mijn klanten zijn. Hoe kun je dat het beste waarnemen? Door middel van een gezellige middag of avond op jouw vertrouwde plek, omringd door friends & family! Door jullie kennis te laten maken met dit concept, hoop ik een hele hoop vrolijke gezichten te zien.”

Interesse?
Neem dan contact met ons op via WhatsApp +31616093093, of mail naar info@fashionbyshe.nl

logo